Mød kollegerne til en faglig dag i Holstebro den 15. april

Som det nok er gået de færreste landmænds næser forbi, så skal slaget omkring randzoneloven stå den 15. og 16. april i Holstebro

traktordemo

Bæredygtigt Landbrug har bestilt Gråkjær Arena til et fagligt arrangement den 15. april fra morgenstunden, hvor landmænd og andre interesserede kan få en hyggelig dag sammen, samtidig med at der vil blive givet opdateringer på retssagen, der foregår lidt længere nede ad gaden. I den største retssal i Retten i Holstebro er der kun plads til ca. 50 tilhørere. Der vil være forskellige faglige og politiske oplæg, der kan blive skyllet ned med en fadøl og en kop kaffe, ligesom der er bespisning til de fremmødte.

For at skabe opmærksomhed omkring landbrugets kamp mod randzonerne arrangerer Bæredygtigt Landbrug også en traktordemonstration i forbindelse med randzoneretssagen, og derfor vil vi opfordre til at medlemmer og sympatisører melder sig til demonstrationen, der forløber onsdag morgen/formiddag.

Lars Larsen, medlem af selvstyregruppen i Midt- og Vestjylland, koordinerer traktorparaden gennem Holstebro. Alle tilladelser er ved at være på plads, og der er parkeringsmulighed for traktorerne.

Skriv om du har lyst til at medvirke, og om det er i en traktor, til Lars på mail: kabbelvej30@dlgmail.dk

For de, der har alt for langt til Holstebro, arrangerer Bæredygtigt Landbrugs medlemmer en anden manifestation af sammenholdet i dansk landbrug, der inkluderer traktor, horn og rotorblink. Så hvis du gerne vil være med, så tjek lige op på, om det hele virker. Manifestationen skal være startskuddet til randzoneretssagen. Med traktorenes ’opråb’ vil vi gøre opmærksom på, at ejendomsretten er ukrænkelig.

Ejendomsretten er ukrænkelig JT og Julius

Af Jakob Tilma, jti@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top