Støt op om Bæredygtigt Landbrugs arbejde

Arbejdet i Bæredygtigt Landbrug skal styrkes, og derfor sender vi i uge 38 en tilmeldingsblanket angående medlemskab af foreningen ud til potentielle medlemmer via et indstik i Maskinbladet.

indstik-18-sep-2015-paa-graes

Den 18. september vil du som landmand kunne finde et indstik fra Bæredygtigt Landbrug sammen med Maskinbladet. I indstikket kan nær ved 40.000 modtagere blive klogere på, hvad Bæredygtigt Landbrug står for, hvad vi arbejder med, og hvad vi til dato har opnået af resultater.

Som medlemmer er I selvfølgelig bevidste om det, men vi ved, at der stadig er mange landbrugsrelaterede borgere i Danmark, som ikke aner, hvad Bæredygtigt Landbrug som forening for danske landmænd arbejder for. Vi føler selv i foreningen, at vi er nået rigtigt langt siden stiftelsen tilbage i 2010, men resultaterne kommer ikke af sig selv. 

Den arbejdsmæssige indsats på både kontoret og i bestyrelsen er enorm, og især har vores gødningssag trukket meget store veksler. Også det store arbejde der udføres af foreningens medlemmer er af uvurderlig betydning, og det skal I have stor tak for. Som i alt andet er de mange positive resultater løn i sig selv, men retssagerne og det store arbejde med at få ændret de danske rammevilkår koster mange penge. 

Der er derfor behov for at styrke foreningen alt det, der er muligt, og derfor vil vi bede jer, kære medlemmer, bruge det tilsendte indstik til at finde nye medlemmer til Bæredygtigt Landbrug. 

Hvert nyt medlem styrker kampen
Vi vil bede jer tage indmeldelsesblanketten i hånden og gå over til naboen, til vennerne i erfagruppen eller tage den med i andre landbrugsrelaterede sammenhænge, og give potentielle medlemmer blanketten i hånden. Hvis én ikke er nok, eller hvis du ikke har modtaget et indstik, så kan du få tilsendt indmeldelsesblanketter ved at kontakte kontoret.

Hvert nyt medlem styrker Bæredygtigt Landbrugs kamp moralsk, politisk og økonomisk, og der er altså rigtig mange, som er afhængige af, at vi fortsat har en stærk landbrugsproduktion i Danmark.

Hjælp med at få flere medlemmer til den forening, der kæmper hårdest for dansk landbrug. Uanset om gården drives på deltid eller om produktionen er stor eller lille, så er de danske landmænd tynget af et åg af urimelige og uvirksomme rammebetingelser, som vores forening arbejder hårdt på at få ændret.

Har du en nabo eller bekendt, som ikke endnu er medlem i i Bæredygtigt Landbrug – og som måske kunne være interesseret i et medlemskab, så er du også meget velkommen til at sende oplysninger ind til os om navn, adresse og meget gerne telefonnummer. Så tager vi kontakt til dem, fortæller lidt om foreningen og om hvilke fordele, det giver at være medlem.

Oplysningerne kan sendes til mail-adressen: info@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top