Bestyrelsesmedlem taler landbrugets sag på TV2 Østjylland

BL's bestyrelsesmedlem Alfred Tværsig Olesen understreger på TV2 Østjylland, at udledningen af fosfor IKKE skyldes landbruget, men kommunernes misligehold af vandløbene

Se klippet herover. Alfred Tværsig Olesen går på ca. 3:33.

Bæredygtigt Landbrugs Alfred Tværsig Olesen forklarede i går studieværten på TV2 Østjylland, at den udledning af fosfor, vi ser i åer og vandudløb, er fortidens synder. Han understregede yderligere, at udledningen sker, fordi kommunerne er for dårlige til at vedligeholde vandmiljøet:

“Den dyrkningsmetode, som vi bruger på vores høje agerjord, der kan vi garantere, at vi ingen udledning har. I BL forklarer vi, hvordan man skal passe sine vandløb, som de oprindeligt er tænkt, så vi har en sund jord, som ikke udleder.”

(Indslaget har været bragt på TV2 Østjylland) 

 

Scroll to Top