VU’ere besøgte BL-domicilet

Nysgerrige unge liberale blev onsdag aften klogere på Bæredygtigt Landbrug

vu

Bæredygtigt Landbrug har slået sit navn fast i den nationale landbrugspolitiske debat.

Det har gjort foreningen med adresse på Gamle Tårupvej 48 ved Fredericia populær blandt især yngre mennesker, som ofte via mail stiller spørgsmål om foreningens formål og arbejde.

Ind imellem er BL også mål for udflugter. Som f.eks. onsdag aften, hvor en lille gruppe medlemmer af Venstres Ungdom i Trekantområdet havde inviteret sig selv på besøg i domicilet til en omgang sodavand og pizza. Og hvor der blev stillet spørgsmål om alt fra det politiske arbejde til medlems-inddragelse og gødningsnormer.

“Og hvornår stiftes egentlig Bæredygtigt Landbrug Ungdom?”, lød et andet spørgsmål fra de unge, kvikke og fordomsfrie liberale. Dén opfordring er hermed givet videre…

BL-direktør Hans Aarestrup – flankeret af bl.a. chefjurist Nikolaj Schulz – berettede om baggrunden for den seks år gamle interesseorganisation. Og så kom der i øvrigt endnu et virksomhedsbesøg ud af de unge Venstre-folks besøg hos BL: Inden så længe er VU’erne således inviteret på besøg på en “rigtig bondegård”, som BL’s næstformand Peter Rosendal kalder sin bedrift i Jordrup ved Kolding.

“Det har været mega lærerigt og spændende at besøge Bæredygtigt Landbrug her til aften”, fortæller Ivan Al-Hilali, formand for VU Fredericia.

“Vi får ikke altid lov til at kigge indenfor hos sådanne foreninger. Samtidig er det nok den mest interessante interesseorganisation beliggende her i lokalområdet. Og så ser jeg også jeres arbejde som lidt af en forlængelse af vores egen ideologi”, lyder det fra VU-formanden.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top