BL-formand ønsker tillykke med Cavlingprisen

Flemming Fuglede Jørgensen har sendt følgende mail til Lars Nørgaard Pedersen, chef for gravegruppen på Berlingske – der i fredags modtog Cavlingprisen for artikelserien om Landbrugspakken

flemming-bornholm

Hej Lars.

Først tillykke med den flotte pris. Som jeg sagde til dig efter dit besøg hos os: Du er både velbegavet og velopdragen, og med de kvaliteter kommer man langt i livet.

Én ting er at være på toppen, men den virkelige test kommer nu, hvor du skal holde dig på toppen og til næste år vinde Cavlingprisen en gang mere.

Som du sikkert ved, har jeg ikke kunnet få øje på det magtmisbrug, som I har påstået i Gyllegate. I har skrevet det, meningsdannerne fra den grønne elite har ønsket, og det har givet jer en fin pris. Nu synes jeg, når I er færdige med at drikke champagne og spise kransekage, at I skriver om det virkelige magtmisbrug, hvor grønne politikere kører med en katastrofe-retorik for at forskrække danskere og give indtryk af, at de selv er nogle frelsende engle. Til det brug har politikerne politiserende embedsmænd, der manipulerer med tal og formler i en uendelighed, undlader sandheder og producerer problemer for egen vindings skyld.

Her er virkelig en vigtig opgave for en dygtig gravegruppe, her er et stort problem i det danske demokrati. Jeg medgiver, at det bliver barsk at gå op imod den offentlige mening, men i modgang bliver man stærk og beviser sin kunnen.

Endnu engang tillykke med jeres fornemme pris, Bæredygtigt Landbrug glæder sig over, at vores arbejde med at fortælle sandheden giver arbejde til journalisterne. Den næste opgave laver vi sammen, til fælles gode og til gavn for demokratiet.  

De bedste hilsner Annette og Flemming Fuglede.

Scroll to Top