Der er åbenbart ikke plads til alle holdninger i Naturmødets debatter

Bør alle holdninger repræsenteres på Naturmødet i Hirtshals, ja eller nej - spørger BL's formand byrådet i Hjørring Kommune

flemming-fuglede-egon-kjoeller-2

Af Flemming Fuglede Jørgensen, formand for Bæredygtigt Landbrug, Borupgaard, Løkken

SF’s byrådsmedlem Jørgen Bing er tydeligvis ude på dybt vand i sit læserbrev i Nordjyske (lørdag den 6. maj).

Den kære lokalpolitiker forholder sig således slet ikke til sagens substans: At debatterne ved dette års såkaldte natur-folkemøde i Hirtshals åbenlyst har politisk slagside. Hvilket naturligvis er arrangørens – Hjørring Kommunes – ansvar.

Og nej, det er ingen undskyldning, at det er op til Danmarks Naturfredningsforening og resten af miljø-mafiaen, hvem man vil debattere med. Eller at eksempelvis Landbrug & Fødevarer skam er fundet politisk korrekte nok til at deltage i debatterne. L&F varetager således ikke primærlandmændenes interesser, sådan som vi gør i Bæredygtigt Landbrug. Kun én forening, Bæredygtigt Landbrug, forsvarer for alvor den private ejendomsret, og det er da utroligt, at der skal diskuteres natur henover tre dage i Hirtshals, uden at arealernes lodsejere tages med på råd.

Hvad værre er, tillader Hjørring Kommune dette. Hvilket kun venstreorienterede byrådsmedlemmer meget sigende forsvarer.

Derfor er mit simple spørgsmål til Jørgen Bing og resten af byrådet i Hjørring:

Vil I arbejde for, at alle holdninger er repræsenteret ved debatterne til næste års Naturmøde? Og at arrangøren Hjørring Kommune vil tage ansvar herfor?

(Indlægget har også været bragt i Nordjyske).

Scroll to Top