Endnu mere liv i landbruget

Foråret er på vej, og snart er tiden helt rigtig for landmænd, som vil lave tiltag for agerlandets fugle. Bæredygtigt Landbrug har derfor besøgt Ryegaard Gods for at finde ud af, hvordan man laver sådanne tiltag bedst muligt

joergen-lundsgaard2

Bæredygtigt Landbrug oplever endnu en gang, at dansk landbrug bliver angrebet af organisationer, som mener, at landbruget er dårligt for dyrelivet i det ganske land.

Især fugle og insekter skulle have oplevet en voldsom tilbagegang i ynglepar.

Selvom vi ikke vil stå på mål for den slags beskyldninger, betyder det naturligvis ikke, at vi undlader at skabe bedre forudsætninger for et rigt dyreliv – for det har vi længe gjort en god indsats for.

Bæredygtigt Landbrug besøgte derfor Ryegaard Gods mellem Holbæk og Roskilde, hvor vi mødtes med Jørgen Lundsgaard fra Dansk Planteværn på organisationens testarealer, for at høre mere om hans arbejde med tiltag, der gavner dyrelivet på agerlandet.

Det kan du se i denne video:

Please accept statistikker, markedsføring cookies to watch this video.

Du kan læse mere om mødet med Jørgen Lundsgaard i artiklen HER

Af Anders Lei, journalist@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top