Tysk landbrugsminister om klima: Landbruget er løsningen, ikke problemet!

Julia Klöckner har tilsyneladende en noget anden indgangsvinkel til klimaproblematikken end sine danske kolleger

bygmark i august 19 (1)

”Landbruget er ikke problemet, men faktisk er landbruget den største problemløser”.

Mange danske landmænd ville formentlig håbe, at citatet stammer fra en dansk minister – men et sådant udsagn er hverken klimaminister Dan Jørgensen (S), miljøminister Lea Wermelin (S) eller fødevareminister Mogens Jensen (S) endnu kommet med.

Udtalelsen stammer i stedet fra den tyske landbrugsminister Julia Klöckner. Hun har således ifølge AgriWatch advaret sine kolleger blandt EU’s landbrugsministre mod at se landbruget som et problem i klimadebatten. Hun mener tværtimod, at landbruget bidrager til at beskytte klimaet men på uretfærdig vis bliver gjort til syndebuk.

Hvis du abonnerer på AgriWatch, kan du læse hele artiklen HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top