Verden har brug for intensivt landbrug og maksimale udbytter

Moderne dyrkningsmetoder og teknologi er vejen frem for den globale fødevareproduktion, lyder det i nyt studie

marksprøjte-nat-foto-hardi.dk

Man kan producere fødevarer til hele verdens befolkning ved kun at anvende halvdelen af det areal, vi bruger i dag. Men det kræver, at man tager ny teknologi til sig – og eksempelvis anvender moderne dyrkningsmetoder og al tilgængelig viden om planters gødning og vækst.

Sådan lyder det ifølge hjemmesiden Indblik.net i et nyt studie offentliggjort i det videnskabelige tidsskrift Nature Sustainability. Det understreges, at man på landbrugsarealer skal få afgrøderne til at give maksimalt udbytte – og altså lade landbrug være landbrug og natur være natur.

Du kan læse hele artiklen via linket HER.

Indblik.net sætter dagligt fokus på blandt andet det offentliges anvendelse af skatteborgernes penge, den enkelte borgers frihed i forhold til stat og kommune, årsagen til klimaforandringerne, det private erhvervsliv som selve grundlaget for velfærdsstaten – samt på målinger/følelser i relation til regulering af landbruget.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.