Tidligere landmand vil gøre op med fordomme om fødevareerhvervet

Biolog og tidligere landmand Mette Cristine Schou Frandsen er ny frontfigur for Verdens Bedste Fødevarer

høst

Verdens Bedste Fødevarer – et græsrodsprojekt der bl.a. vil styrke kendskabet til dansk mad og fødevareproduktion – har fået ny formand.

Hun hedder Mette Cristine Schou Frandsen og begyndte sin karriere som landmand. Siden er hun blevet ekspert i miljøbiologi og har især fokuseret sine kræfter på akvakulturområdet. Nu er hun klar til at aflive fordomme om dansk fødevareproduktion – f.eks. ærgrer det hende, at politiske partier vil afvikle havbrug helt i Danmark, når de landbaserede anlæg slet ikke kan eksistere uden en stærk sektor for havbaserede anlæg.

Du kan læse mere i artiklen HER.

Bæredygtigt Landbrug bidrager også indimellem med input og holdninger på Verdens Bedste Fødevarers hjemmeside – du kan bl.a. læse et nyligt svar til skoleelevers spørgsmål om favorisering af økologi via linket HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top