Se tv-program: BL’s faglige direktør fortæller om bæredygtighed

Jørgen Evald Jensen spiller en hovedrolle i TV Friheds tema om landbrug og bæredygtighed

Jørgen Evald Jensen i mark

Det handler i bund og grund om at forhindre sult.

Så kort kan det siges.

Og netop dén vinkel kommer Bæredygtigt Landbrugs faglige direktør Jørgen Evald Jensen ind på, når han på en let tilgængelig og positiv facon fortæller om bæredygtigheds-begrebet i et netop optaget tv-program.

Det er det nordjyske TV Frihed, der har valgt at sætte fokus på emnet – og i dén anledning har inviteret den faglige direktør til Vrå, hvor landmand Thomas Kjær driver et biogasanlæg. Her genbruges alt det affald, landmandens bedrift producerer: Gylle, roeende, halm og meget andet. På dén måde kommer landbrugets affald – via de offentlige gasvarmeanlæg – til at skabe energi.

Tv-programmet er optaget inden nedlukningen af Nordjylland og forsøger at sætte seerne ind i den klimaudfordring, vi står overfor – med en forståelse af samspillet mellem klimaet og de produktionsmetoder, der er på landet.

Du kan se programmet via linket HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.