Svineproducenter opfordrer Enhedslisten til at holde en sober tone

Hvis politikere har beviser for dyremishandling, bør det meldes til politiet – i stedet for at man på udokumenteret vis slynger om sig med beskyldninger

Formand for Danske Svineproducenter

”Hvis Søren Egge Rasmussen har dokumentation for, at der foregår systematisk dyremishandling, håber vi sandelig, han melder det til politiet, for det er der ingen, der bør se stiltiende på. Men hvis han ikke har den dokumentation, må vi betragte ovenstående udtalelse som grænsende til at være injurierende. Vi må derfor bede Søren Egge Rasmussen holde en sober tone i debatten!”

Sådan skriver formanden for Danske Svineproducenter, Kim Heiselberg, i et indlæg på Altinget.

Indlægget er en reaktion på et debatindlæg fra Enhedslistens folketingspolitiker Søren Egge Rasmussen, som i samme medie fik lov til at bruge udtrykket systematisk dyremishandling om dansk svineproduktion.

”Som svineproducent er det virkelig hårdt at blive udsat for sådanne alvorlige beskyldninger”, skriver svineproducenternes formand – som i øvrigt belærer den venstreorienterede politiker lidt om forholdene i moderne dyreproduktion samt inviterer på et kaffebesøg.

Du kan – hvis du abonnerer på Altinget – se Kim Heiselbergs indlæg HER samt det indlæg, der reageres på, via linket HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top