Nye datoer for genafhøringer i minkkommission

Det bliver den 1. og 8. april, at nøglepersoner i skandalen bliver bedt om at genbesøge vidneskranken i granskningskommissionen

mink-1

Den kommission – kaldet minkkommissionen eller granskningskommissionen – der undersøger den ulovlige ordre om at aflive samtlige danske mink, har rykket rundt på datoerne for genafhøringerne. Det betyder, at der ikke vil være afhøringer allerede på næste onsdag den 30. marts, som ellers tidligere annonceret, men først den 1. og 8. april.

Hvilke personer, der skal genafhøres, offentliggøres senest i morgen, onsdag den 23. marts. Og det er altså dermed endnu usikkert, om eksempelvis statsminister Mette Frederiksen (S) på ny skal besøge retslokalerne på Frederiksberg.

Du kan læse mere på kommissionens egen hjemmeside HER eller på den systemkritiske hjemmeside Indblik HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.