Ingen bøllelandmænd

Greenpeace har advaret Bæredygtigt Landbrug mod at bruge bøllemetoder. Bestyrelsesmedlem hos BL Peter Bohsen trækker på smilebåndet og lover ikke at snige sig ind til dronningens fester

Peter Bohsen

Af Peter Bohsen Jensen, bestyrelsesmedlem i Bæredygtigt Landbrug, Bygaden 25, Rårup, 7130 Juelsminde

Den danske grundlov og den danske tradition giver borgerne ret til at gå på gaden for at blive hørt -når de ikke bliver hørt andre steder.

Den ret har vores formand Peter Kiær forbeholdt sig ret til at udnytte, hvis politikerne bestemmer sig til en landbrugsødelæggende CO2 afgift på de biologiske processer, der foregår i landbruget.

Ethvert samfund har nemlig brug for en fødevareproduktion – den vil vi landmænd være med til at opretholde, så klima-og miljøvenlig som muligt.

Landmænd beviste for to år siden, hvor værdigt en demonstration kan foregå. Det vil vi gøre igen. Derfor er det urkomisk at Greenpeace nu begynder at advare landbruget mod at bruge bøllemetoder – det er jo netop den forening, der går foran med bøllemetodeaktioner.

Vi lover: En sådan forening tager vi ikke ved lære af.

Bæredygtigt Landbrug vil nemlig aldrig lave aktioner, der indebærer ulovlig indtrængen, ingen medlemmer vil lænke sig til andres ejendom og vi vil ikke snige os ind til royale fester. Den slags bøllemetoder overlader vi til andre.

Til gengæld vil vi naturligvis ikke afvise at lave en lovlig demonstration i god ro og orden til støtte for dansk fødevareproduktion. Det kan bliver nødvendigt meget snart.

Landmænd beviste for to år siden, hvor værdigt en demonstration kan foregå.

Indlægget har også været bragt som læserbrev i diverse dagblade

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top