Alternativet-kandidat sat på plads efter provokerende kommentar

Også i Varde forstår borgerlige folketingskandidater heldigvis at give igen på hadske ytringer om landbrugserhvervet

Gård - Jørgen Brønd

Landmænd føler sig ofte som prygelknaber i den politiske debat. Men ligesom venstrefløjen ynder at angribe det erhverv, der fodrer os alle sammen, er der heldigvis kandidater fra den anden side af det politiske spektrum, som her i folketingsvalgkampen tager landmændenes parti.

JydskeVestkysten beretter om en ophedet diskussion på et vælgermøde på Varde Bibliotek, hvor Alternativets lokale kandidat Carsten Sohl sagde, at staten da bare skal opkøbe alle de konkursramte landbrug for en billig penge.

”Jeg bliver virkelig provokeret af din kommentar og holdning, Carsten. Her er tale om folks liv og eksistens. Det er ikke noget, man bare leger med. Du kan ikke være bekendt at komme med den slags udtalelser. Du leger med de konkursramte landmænds liv”, lød det efterfølgende fra den konservative Steen Holm Iversen.

Du kan læse mere om vælgermødet, der også berørte vægtningen mellem konventionelt og økologisk landbrug, i JydskeVestkystens omtale HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.