Hør Flemming Fuglede give lovgiverne tørt på i radioprogram

Bæredygtigt Landbrugs mangeårige formand blev præsenteret som Danmarks vigtigste bonde, da han mandag deltog i premiereudgaven af ”Det Rigtige Danmarks radio”

flemming-fuglede-egon-kjoeller-2

Bæredygtigt Landbrug fik fornem reklame, da radiostationen 24syv mandag havde premiere på det nye program ”Det Rigtige Danmarks radio”.

Her blev foreningen således omtalt som ”Danmarks mest effektive lobbyorganisation”, mens den tidligere og mangeårige formand Flemming Fuglede Jørgensen af de to studieværter blev præsenteret som ”Danmarks vigtigste bonde”.

Flemming Fuglede Jørgensen fortalte i programmet bl.a. om Bæredygtigt Landbrugs formål og om, hvordan sandheden om de klimavenlige danske landmænd og nødvendigheden af en stor fødevareproduktion i Danmark i mange år sjældent var velset på de bonede gulve men efterhånden begyndte at sive ind de rigtige steder. Dermed har interesseorganisationen utvivlsomt gjort en stor forskel for landbrugserhvervet.

At der stadig er meget arbejde at gøre for en forening, der kæmper for bedre rammevilkår i dansk landbrug, fremgik dog tydeligt af Flemming Fuglede Jørgensens udmeldinger i radioprogrammet. Han fortalte bl.a. om, hvordan gødningsrestriktioner og anden både uretfærdig og nyttesløs lovgivning forhindrer dansk landbrug i at afhjælpe den globale fødevarekrise skabt af bl.a. krigen i Ukraine.

”Kan vi virkelig se os selv i øjnene og lade det ske? Lad os da producere, for syv søren”, lød det fra den tidligere BL-formand.

Du kan høre radioprogrammet via linket HER – og i øvrigt følge ”Det Rigtige Danmarks radio” på 24syv hver mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 12.

Du kan desuden læse mere om det nye radioprogram i artiklen herunder.

Danmark får et nyt og landbrugsvenligt radioprogram

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top