Minkavlere på busreklamer: ”Lev med det!”

Vi lever med det hver dag og resten af vores liv, forklarer formanden for de danske minkavlere om kampagne rettet mod statsministeren

minkgaard-high-res

På busser, der bl.a. kører ind forbi Christiansborg samt i Aalborg, Esbjerg og Vejle, kan man i disse dage se budskabet:

”Lev med det!”

Med afsenderhilsenen:

”Danske Minkavlere”.

Kampagnen går naturligvis på statsminister Mette Frederiksens berømte ord fra pressekonferencen, hvor hun forsvarede håndteringen af den voldsomme beslutning om at slå alle mink ned. ”Lev med det”, lød det således fra statsministeren, da hun selv var presset ovenpå den ulovlige ordre. Og presset, det er minkavlerne også:

”Det passer meget godt med, hvordan vi har det nu. Vi lever med det hver dag og resten af vores liv. Vi skal leve med, at vores erhverv er forsvundet”, forklarer minkavlernes formand Tage Pedersen til mediet Kontrast.

Du kan læse mere i hjemmesideartiklen HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top