Overformynderiet har talt: Nej tak til danskproducerede madvarer

De rødes tiltag er en krigserklæring både mod danskerne og vores landbrug, lyder det fra folketingskandidat

høst

Af Knud Nielsen (Nye Borgerlige), folketingskandidat i Vestjyllands Storkreds

Selv med en afgift på 500 kr. pr. ton CO2 vil landbruget skulle sige farvel til 8000 medarbejdere, for slet ikke at tale om alle de eksportpenge, som forsvinder ud til udlandet.

Man fristes til at kalde regeringens udmelding for Ebberød Bank. Først kvæler vi landbruget, så indkøber vi produkter fra udlandet, som har forurenet mere i produktionsfasen, og til slut smider vi vores indtjening fra eksport af fødevarer, som er produceret miljøvenligt, ud med badevandet.

Efter den omgang vil det formentlig være regeringens mål yderligere at sætte miljøforureningen ned. Det kan ske ved at støtte de landbrug, som vi importerer landbrugsprodukter fra, og som forurener mere end vores egne landbrug, som regeringen har fået nedlagt.

Ydermere vil regeringen formentlig give støtte til de landbrug, som må give op på grund af regeringens tåbelige politik.

Så mangler vi bare, at Socialdemokratiet følger SF’s forslag om at gøre 30% af Danmark til naturområde, hertil kommer naturnationalparkerne. Og endelig Alternativets forslag om at reducere landbruget med 200.000 hektar lavtliggende arealer, som ikke bør pløjes, men i stedet overgå til permanent afgræsning og naturarealer. Vi skal fordoble skovarealet, så vi når op på 25%, hvilket resulterer i, at 100.000 hektar inden 2030 skal overgå fra landbrug til skov af forskellige typer.

Undskyld, men med al respekt for det, vi skal gøre og kan gøre for at undgå at nedbringe forurening og hermed udslip af CO2, er ovenstående mulige tiltag en direkte krigserklæring mod danskerne og ikke mindst vores landbrug. Man skulle tro, at regeringens ønske er helt at afskaffe landbruget. Det vil jeg kæmpe imod.

(Indlægget er sendt direkte til Bæredygtigt Landbrug med henblik på offentliggørelse på Bæredygtigt Landbrugs hjemmeside. Teksten har også været bragt som læserbrev i Herning Folkeblad).

Scroll to Top