Én ting er sikkert: Mette Frederiksen fortsætter som statsminister

Tirsdagens valg gav et rent rødt flertal i Folketinget, og resultatet vækker næppe glæde ret mange steder i dansk landbrug

christiansborg-i-fuld-figur1000

”Et genvalg af Mette Frederiksen er en accept af minkskandalen”, lød det forleden i en leder i avisen Effektivt Landbrug.

I så fald har et flertal af danskerne accepteret minkskandalen.

Det vækker næppe glæde på ret mange danske landmandsbedrifter, at tirsdagens folketingsvalg resulterede i et rent rødt flertal. Hvor Lars Løkke Rasmussens Moderaterne altså end ikke behøver at blive taget i ed i forbindelse med en ny regeringsdannelse. Og selv om regeringen onsdag formelt indgiver sin afskedsbegæring til Dronning Margrethe med henblik på at danne en ny og bredere regering, så står én ting lysende klart:

Uanset hvordan en kommende regeringskonstellation ser ud, så kan socialdemokraten Mette Frederiksen fortsætte som statsminister.

Dermed er der udsigt til en fortsættelse af det, som Bæredygtigt Landbrug kalder for en både uretfærdig og usaglig regulering af landbrugserhvervet herhjemme. Bl.a. med henvisning til de nylige udmeldinger om sprøjteforbud på yderligere 200.000 hektar landbrugsjord ”af hensyn til drikkevandet”. Hvad Bæredygtigt Landbrug synes om dén plan, kan du læse om i lørdagens pressemeddelelse herunder.

Bæredygtigt Landbrug: Indgreb er usagligt og i strid med grundloven

Du kan få et fint overblik over hovedkonklusionerne fra tirsdagens folketingsvalg i Danmarks Radios omtaler HER og HER samt i TV2’s artikler HER og HER. Også Altinget konkluderer på udmærket vis i teksten HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

1 kommentar til “Én ting er sikkert: Mette Frederiksen fortsætter som statsminister”

  1. Henrik Fleischer

    Dk har også accepteret en nyligt dømt forbryder og en boligsvindler i folketinget 🤪🥸😣

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.