Foreningens dag den 1. marts

Den 1. marts afholder Bæredygtigt Landbrug generalforsamling på Bygholm Landbrugsskole. Det er medlemmernes dag. Her er tiden til debat om Landsforeningen for Bæredygtigt Landbrug, de initiativer og det arbejde foreningen udfører

overbliksbillede-generalforsamling-2016

I disse dage sendes indkaldelser ud til Bæredygtigt Landbrugs generalforsamling på Bygholm Landbrugsskole, Hattingvej 49, Horsens. Generalforsamlingen afholdes den 1. marts. Hvis du er medlem og ikke har modtaget indkaldelse i denne uge, så kontakt kontoret. Hvis du gerne vil være medlem og have en indkaldelse, kan du også kontakte kontoret for medlemskab og indkaldelse til generalforsamling. 

Generalforsamlingsdagen den 1. marts begynder med frokost kl. 12, og fra kl. 13 foregår selve generalforsamlingen. Der afsluttes med aftensmad kl. 18.

Formand Peter Kiær vil aflægge sin anden beretning. Det har været et særdeles aktivt år for foreningen, hvor vi har haft en meget positiv og indflydelsesrig dialog med mange politikere, fagfolk på universiteterne og mange andre. Det giver bonus, at vores samarbejdspartnere ved, at vi forholder os strengt fagligt i enhver dialog.

Efter debat skal der aflægges regnskab og fremlægges budget. Det er foreningen ved at lægge sidste hånd på, og det ser ud til helt at følge forventningerne.

Husk at forslag fra medlemmer – også til bestyrelsesvalget – skal være formanden i hænde senest 8 dage inden generalforsamlingen.

Den kendte professor i klimaforandringer og glaciologi ved Syddansk Universitet, Sebastian H. Mernild kommer derefter og fortæller om sidste nyt fra klimafronten. Det er et område, hvor der sker en rivende udvikling, så vi glæder os til at høre nyt og at kunne stille spørgsmål til ham.

Herefter gælder det de faglige og juridiske afdelinger, der vil fortælle om initiativer på klima- og vandmiljøområdet, om ESG og om de store retssager, bl.a. om mink, vandløb og vandmiljø, og om den juridiske hjælp, vi yder medlemmerne.

”Bestyrelsen glæder sig meget til generalforsamlingen, hvor vi har mulighed for at møde og debattere med medlemmerne. Jeg vil opfordre jer alle til at møde op til en god og informativ dag”, siger formanden for Bæredygtigt Landbrug Peter Kiær.

Af hensyn til forplejningen, beder vi om tilmelding, som kan ske her på siden.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.