Generalforsamling: Se videoen med BL’s projektchef

Kim Koch fortalte på Bygholm Landbrugsskole om Bæredygtigt Landbrugs nye ESG-skabelon

generalforsamling-kim

Klimaet var i højsædet på Bæredygtigt Landbrugs generalforsamlingsdag i onsdags. Det gjaldt også, da BL’s projektchef Kim Koch var på talerstolen på Bygholm Landbrugsskole i Horsens for at fortælle om Bæredygtigt Landbrugs ESG-model.

Den såkaldte bæredygtigheds-rapportering er et krav, som ingen landbrugsvirksomheder kan undslå sig, men som BL vil hjælpe sine medlemmer med at gøre både enkel og retvisende. Og hvor både udgifts- og indtægtssiden er regnet med i klimaregnskabet. Foreningens skabeloner er målrettet såvel planteavl som gris og kvæg, og grundmodellen vil være gratis at benytte for medlemmer.

Kim Koch viste på Bygholm på pædagogisk vis, hvordan BL’s ESG-skabelon er bygget op og kan udfyldes.

Du kan se videoen med Kim Kochs indlæg via linket herunder.

Please accept statistikker, markedsføring cookies to watch this video.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk (tekst) og Kyster Presse (video)

Scroll to Top