Bæredygtigt Landbrug inviterer til landmandskurser

Kontrolbesøg og ESG hører til emnerne på kurser i Nordjylland, Sydjylland og på Sjælland – hvor landmænd også får mulighed for at netværke med hinanden

Julius landmand

Bæredygtigt Landbrugs jurister og faglige medarbejdere inviterer i slutningen af maj foreningens medlemmer til tre landmandskurser, der er spredt ud over det meste af landet.

Her vil der bl.a. være grundlæggende jura for landmænd, kontrolbesøg, konditionalitet, klimainput og nyt om bæredygtigheds-rapporteringen ESG på programmet.

”Kursisterne skulle også gerne få mulighed for at netværke med de øvrige landmænd. Det er virkelig spændende for os på kontoret i denne tid at forberede kurserne, og vi ser frem til at møde vores medlemmer til en faglig dag i enten Nord- eller Sydjylland eller på Sjælland”, fortæller jurist i Bæredygtigt Landbrug, Mia-Maja Pallesen.

Kurserne finder sted:

Onsdag den 24. maj på Bæredygtigt Landbrugs kontor, Gl. Tårupvej 48, 7000 Fredericia.

Torsdag den 25. maj på Storgaarden, Storgårdsvej 1, 4690 Haslev.

Onsdag den 31. maj på Elsnab Landbrug, Holtetvej 91, 9370 Hals.

Kurset koster 300 kr. inklusive moms, hvilket også dækker frokost samt kaffe, te og sodavand. Man kan tilmelde sig via https://baeredygtigtlandbrug.safeticket.dk/landmandskursus2023. Der er tilmeldingsfrist onsdag den 10. maj, og billetterne sælges efter først-til-mølle-princippet til medlemmer af Bæredygtigt Landbrug.

Spørgsmål kan rettes til Bæredygtigt Landbrugs jurist Mia-Maja Pallesen på tlf. 71 99 33 43 eller mailen jura@baeredygtigtlandbrug.dk.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

(Ovenstående tekst er også sendt ud som pressemeddelelse til landbrugspressen. Du kan eksempelvis se Maskinbladets onlineudgave via linket HER).

1 kommentar til “Bæredygtigt Landbrug inviterer til landmandskurser”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top