Masser af udstillere klar til NutriFair – og Bæredygtigt Landbrug er også med igen

Der er allerede nu tilmeldt 171 udstillere til den store landbrugsmesse i Messe C Fredericia til januar

nutrifair3

Selv om der er otte måneder til den næste NutriFair-messe i Fredericia, kan arrangørerne i Messe C allerede nu prale af en foreløbig belægningsprocent på omkring 70 procent i forhold til den seneste udstilling.

Der er således tilmeldt ikke færre end 171 udstillere til messen, der skal afvikles onsdag den 17. og torsdag den 18. januar 2024, og det er – på et så tidligt tidspunkt – langt flere end ved tidligere messer. Det skriver Effektivt Landbrug.

”Alt i alt har vi en stærk repræsentation af alle branchegrenene, der er målrettet husdyrsproducenterne. Vi har et bedre flow i hallerne, og der er gratis adgang for alle besøgende”, fortalte projektleder Ida Brøgger Hahn ved et kickoff-arrangement for udstillerne forleden.

Bæredygtigt Landbrug er naturligvis også deltager med en stand på den kommende udgave af NutriFair, den 11. af slagsen. Mere om det senere.

Du kan læse mere i Effektivt Landbrugs artikel HER, ligesom der er flere oplysninger at hente på messens egen hjemmeside HER.

I teksten herunder kan du desuden blive klogere på, hvad emnet omhandlede, da Bæredygtigt Landbrug senest arrangerede et temamøde ved den store landbrugsmesse i Fredericia.

Bæredygtigt Landbrug opfordrer til protester mod vandplaner

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top