Kun de ”rigtige” holdninger om ulve er tilladt på socialt medie

Landmand og Europa-parlamentariker Asger Christensen er blevet suspenderet fra det tidligere Twitter som følge af udtalelse om, at ulve i Danmark bør skydes

Asger Christensen i EP

Han er ifølge eget udsagn blevet truet, svinet til, anmeldt og på anden måde terroriseret – og de mennesker, som er ude efter ham, sker der intet med. Men når han selv skriver et opslag om, at ulve i Danmark bør skydes, bliver han bandlyst fra det pågældende medie…

Venstres ene medlem af Europa-Parlamentet, den sydjyske landmand Asger Christensen, er netop blevet suspenderet fra det sociale medie X – der tidligere hed Twitter – som følge af det pågældende opslag. Det sker med henvisning til anmeldelser om ”violent speech”. Asger Christensen havde bl.a. skrevet, at hans holdning til ulve i Danmark fortsat er, at ulven skal skydes.

Ifølge kvægbonden fra Jordrup er vi alle sammen afhængige af, at vi i et demokratisk samfund kan diskutere mulighederne for at skyde hele eller dele af den voldsomt stigende ulvebestand, der skaber utryghed i landdistrikterne.

”Men når Twitter på et splitsekund lukker min side, så er det en reel trussel mod demokratiet”, siger Asger Christensen i en pressemeddelelse.

Du kan læse mere om sagen i Landbrugsavisens ene og Maskinbladets to artikler HER, HER og HER, mens Effektivt Landbrug beskriver Asger Christensens – åbenbart kontroversielle – holdning til ulveproblematikken i omtalen HER.

Bæredygtigt Landbrug og foreningens medlemmer holder sig ikke tilbage i diskussionen om ulve i landbrugslandet. Læs eksempelvis BL-medlem Ulf Nielsens læserbrev i linket herunder.

Skal vi have smadret vores levebrød og gøres til nervevrag, fordi andre ønsker ulve i Danmark?

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@blb.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top