Ny SoMe-medarbejder til Bæredygtigt Landbrug

Anne-Louise Riis Mogensen skal stå for sociale medier, video og podcast – og hendes landbrugsfamilie jubler over, at hun nu skal arbejde for Bæredygtigt Landbrug

anne-louise

Bæredygtigt Landbrug med domicil i Fredericia har fået en ny medarbejder, som skal være med til at modernisere foreningens måde at kommunikere på.

29-årige Anne-Louise Riis Mogensen bliver således tovholder på Bæredygtigt Landbrugs mere digitale kommunikation. Hun har erfaring som projektleder indenfor bl.a. branding, websites og kampagneeksekvering, og hun skal derudover varetage Bæredygtigt Landbrugs sociale medier, herunder Facebook, Instagram og LinkedIn, ligesom hun skal producere videoer til brug for bl.a. disse sociale medier. Desuden får hun ansvar for at sætte gang i foreningens podcast-initiativ.

Vokset op på vestfynsk landbrug

”Jeg har glædet mig virkelig meget til at komme i gang med arbejdet for bedre rammevilkår i dansk landbrug – og til at slå en masse slag for danske landmænd”, fortæller Anne-Louise Riis Mogensen.

Hun er vokset op på et vestfynsk konventionelt landbrug som datter af meget samfundsengagerede forældre og behøver derfor intet kursus i landbrugets udfordringer – eller i hvordan landbrugets organisering tager sig ud i form af forskellige interesseorganisationer.

”Hele min familie jubler ligefrem over, at jeg nu skal arbejde for Bæredygtigt Landbrug”, fortæller den nye SoMe-medarbejder med et stort smil.

Baggrund i digital markedsføring

Hun er uddannet indenfor digital markedsføring og har tidligere været ansat som marketingkoordinator for bl.a. Ordbogen.com samt senest for Jaguar & Land Rover Denmark.

Anne-Louise Riis Mogensen bor sammen med kæresten Frederik Hyldebrandt, som er udviklingsingeniør, på et nedlagt landbrug i nordfynske Skamby. Her er den inkarnerede hestepige i fuld gang med at renovere den gamle hesteejendom.

Forgængeren blev hapset af Inger Støjberg

Hun erstatter Nikolaj Sjørup i jobbet. Han nåede kun få måneder i stillingen – inden han hurtigt blev headhuntet som presserådgiver for partiet Danmarksdemokraternes sekretariat på Christiansborg.

Bæredygtigt Landbrugs kommunikationsafdeling består udover Anne-Louise Riis Mogensen også af kommunikationskonsulent Anne-Marie Glistrup og kommunikationschef Christian Ingemann Nielsen.

(Ovenstående er også sendt ud som pressemeddelelse til landbrugspressen samt udvalgte lokale medier. Du kan eksempelvis læse Fredericia Dagblads hjemmesideversion via linket HER samt en kort udgave af teksten på Maskinbladets hjemmeside HER).

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@blb.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top