Samtlige borgmestre er inviteret til vandløbskonference

Bæredygtigt Landbrug har sendt et brev til alle kommuners borgmestre, kommunaldirektører, udvalgsformænd og miljøchefer forud for konference i Fredericia den 22. november

vandløb-høj-vandstand

”Et vigtigt formål med vandløbskonferencen 2023 er at skabe dialog og netværk omkring afvandingens betydning for Danmark og det danske vandløbsmiljø, herunder de faktorer der her spiller ind for landmænd, myndigheder og halvoffentlige organisationer. I denne ånd inviterer Bæredygtigt Landbrug og Danske Vandløb alle interessentgrupper omkring de danske vandløb til at deltage”.

Sådan lyder det i et brev, som Bæredygtigt Landbrugs formand Peter Kiær har sendt til samtlige 98 danske kommuner – i anledning af den vandløbskonference, som foreningen står bag i Messe C Fredericia onsdag den 22. november.

Både den enkelte kommunes borgmester, kommunaldirektør, formanden for teknik- og miljøudvalget samt chefen for Teknik & Miljø kan – uden beregning – deltage i konferencen.

Alle andre interesserede er i øvrigt også velkomne til mødet. Tilmelding finder sted via Bæredygtigt Landbrugs hjemmeside eller dette link.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@blb.dk

(Ovenstående tekst er også sendt ud som pressemeddelelse til landbrugspressen. En version af artiklen findes bl.a. hos Landbrugsavisen, Maskinbladet og Effektivt Landbrug. I linket herunder kan du læse mere om den omtalte vandløbskonference).

Bæredygtigt Landbrug og Danske Vandløb inviterer til vandløbskonference

1 kommentar til “Samtlige borgmestre er inviteret til vandløbskonference”

  1. Ja, vi har set i flere dage at i har inviteret borgmestrene. men dagens nyhed er altså en helt helt anden og utroligt beskæmmende…Hvad siger i til at iltsvindet i indre danske farvande nu fylder 7500 kvadratkilometer?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top