jens-joergensens-kreaturer-paa-mark-der-ofte-oversvoemmes

Kødet går som varmt brød her op til nytår

30. dec 2021 / Af

Den dér veganerbølge, som så mange taler om, er svær at få øje på, når det gælder både danskeres og andre folkefærds kødvaner.

Og da især op til nytår.

Effektivt Landbrug beretter, hvordan oksekød fortsat er danskernes foretrukne mad nytårsaften – og om hvordan eksempelvis Danish Crown denne gang har leveret ikke færre end 200.000 mørbradbøffer til supermarkedernes nytårsmenuer.

”Vi mærker en markant efterspørgsel på oksekød af høj kvalitet fra alle de aktører, der sælger nytårsmenuer. For dem er det et sikkert valg. De ved præcist, hvordan de kan forberede kødet, så deres kunder får en super spiseoplevelse, men de ved også, at det kræver den helt rigtige råvare, hvis de ikke skal skuffe kunder”, siger Finn Klostermann, CEO i Danish Crown Beef.

Du kan læse mere i Effektivt Landbrugs artikel HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk