Forside Fora Grundvand

  • Dette forum er tomt.
  • Oh, bother! No topics were found here.
  • Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

Debatforum for medlemmer

Dette debat forum er ment som et tilbud til medlemmerne i Bæredygtigt Landbrug, hvor man kan debattere og udveksle holdninger og ideer til en lang række af de emner, som påvirker din virksomhed.
Det er en mulighed for at diskutere med kollegaer som måske også går og har udfordringer med et problem, en politik eller andet

Ansvarsfraskrivelse for Forumindlæg:

Indlæg på dette forum udtrykker udelukkende de individuelle forfatteres meninger og er ikke nødvendigvis synspunkterne fra forummets ejere, administratorer eller andre tilknyttede personer eller enheder.
Vi påtager os intet ansvar for indlæggenes indhold og giver ingen garantier om indholdets nøjagtighed, fuldstændighed eller anvendelighed.
Brugere bør udvise skøn og overveje risikoen forbundet med at handle på baggrund af indlæggenes indhold.

Brugere er selv ansvarlige for indholdet af deres indlæg og de juridiske konsekvenser, der kan følge af disse indlæg.
Hvis du opdager et indlæg, der virker stødende eller upassende, opfordres du til at kontakte en administrator eller moderator, så de kan tage stilling til sagen.

Ved at anvende dette forum accepterer du at fraskrive ejerne af forummet ethvert ansvar i forbindelse med forummets indhold og din brug af det.
Bæredygtigt Landbrug har ret til at fjerne stødende og upassende indlæg.

Den gode tone:

Som medlem i Bæredygtigt Landbrug, bestræber man sig altid på at være en god ambassadør for organisationen.
Vi skal som forening sætte rammen omkring diskussionen - vi har højt til loftet og vi hverken kan eller vil udøve censur.
Det handler om den gode tone.