Nyt fra kontoret

Lidt om generalforsamling, debatmøder og opkrævninger

gitte_rikke_ny

Generalforsamling 2016
Sæt kryds i kalenderen den 1. marts 2016. Det er nemlig datoen for generalforsamling i Bæredygtigtigt Landbrug, der bliver afholdt på Bygholm Landbrugsskole fra kl. 16 – 21.

Debatmøder på landbrugsskoler
I den kommende tid tager medlemmer fra bestyrelsen på besøg på landbrugsskoler rundt om i landet for at præsentere Bæredygtigt Landbrug og snakke med eleverne om de udfordringer, som landbruget står over for.

Opkrævninger for kontingent
Som man kunne læse i medlemsbrevet for lidt tid siden, så har vi udsendt opkrævninger for kontingent til en stor del af medlemmerne. Vi oplever at nogle kontakter os, fordi de ikke kan finde mailen med opkrævningen, og vi vil opfordre til at folk kigger i mappen “uønsket post”, hvor mailen godt kan ende.

Vi sidder selvfølgelig altid klar på kontoret, hvis der er brug for hjælp.

Scroll to Top