Flemming Fuglede: Jeg er ked af, at det hele ikke ryger ud

Regeringen har netop offentliggjort planen for udflytning af statslige arbejdspladser og som ventet var Naturstyrelsen og NaturErhvervstyrelsen med på listen.

flemming-22-maj-2013

Regeringen har siden tiltrædelsen varslet at en række statslige arbejdspladser skal flyttes ud væk fra København og rundt omkring i landet, så der bliver en bedre balance i forhold til, hvor mange statslige arbejdspladser der er i de enkelte landsdele.

Kort inden det nye folketingsårs begyndelse, som var sat som fristen for udmeldingen, kom listen over hvilke arbejdspladser der skal flyttes, og som ventet er både Naturstyrelsen og NaturErhvervstyrelsen med på listen. Naturstyrelsen bliver splittet op i to, hvoraf den del, der forsat kommer til at hedde Naturstyrelsen, skal flyttes til Randbøl ved Vejle mens dele af NaturErhvervstyrelsen skal flytte til Sønderborg. Den resterende del af Naturstyrelsen bliver til Styrelsen for Vand- og naturforvaltning og bliver i København.

Formanden for Bæredygtigt Landbrug, Flemming Fuglede Jørgensen, havde gerne set, at der var kommet flere udflytninger.

”Jeg er jo ked af, at det hele ikke ryger ud. Det er jo helt klart, at Naturstyrelsen og NaturErhvervstyrelsen skal derhen, hvor naturen er. Den er jo ikke midt i KBH”, siger Flemming Fuglede Jørgensen.

Formanden havde tidligere opfordret statsminister Lars Løkke Rasmussen om at flytte alle medarbejdere ud blandt dem de regulere, så der kunne blive bedre sammenhæng mellem regulering og dem der skal reguleres.

”Det er et eller andet sted helt åndsvagt, at de ikke flytter det hele ud, og jeg sagde til Lars Løkke Rasmussen, da vi var til møde i Sønderjylland, at han skulle flytte styrelserne ud, hvor der er flåter, ulve og landmænd, så de vidste hvad det drejede sig om”, siger Bæredygtigt Landbrugs formand.

Selvom formanden gerne havde set en endnu mere omfattende plan, så roser han regeringen for at udvise handlekraft og for at få startet en proces, der er vigtig for landbruget

”Jeg havde jo regnet med, at jeg bare skulle køre til Øster Vrå og holde møde med Henrik Studsgaard fra Fødevare- og Miljøministeriet, men jeg skal så åbenbart stadig til København” siger Flemming Fuglede Jørgensen med et smil og forsætter:

”Jeg er da glad for, at der er gået hul på bylden ligesom der er med gødning, og jeg synes, at det er en modig regering vi har, der kæmper bravt i rørte vande”, siger Flemming Fuglede Jørgensen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top