Peter Bohsen Jensen: Sanktionerede L&F Ida Aukens politik?

Landmand og medlem af Bæredygtigt Landbrug Peter Bohsen Jensen stiller her spørgsmålet til L&F, om Ida Aukens udtalelser omkring et nært samarbejde imellem Axelborg og den tidligere Miljøminister i en tid, hvor landbruget blev skudt i sænk af ministeriet, har noget på sig.

vandløb_stort

Peter Bohsen Jensen, landmand Juelsminde

Flere medier har i den seneste uge rettet kritik mod Eva Kjer Hansen, fordi hun har ført en politik, der har taget udgangspunkt i den virkelige verden. Mange har lagt afstand til ministerens på grund af hendes vilje til at lytte til fagligt korrekte informationer forud for beslutninger.

Den formentlig mest skingre og desperate kritik mod ministeren kommer fra Ida Auken, der samtidig fremhæver det fremragende, tætte og gensidigt fine samarbejde hun havde med Landbrug & Fødevarer (L&F) i sin tid som minister.

Aukens tilbagevendende udtalelser om det formidable samarbejde med L&F, der ifølge hende førte til enighed om den daværende miljøpolitik, synes jeg kræver en reaktion fra L&F.

Derfor disse åbne spørgsmål til L&F:

– Er det korrekt, at L&F havde dette påståede tætte samarbejde med Ida Auken?

– Er det korrekt, at L&F var inspirationskilden for Ida Auken?

– Er der korrekt, at L&F ikke modsatte sig den førte politik i ministeriet, underforstået gav reelt med- og modspil til lovgivningsarbejdet?

Hvis ikke L&F dementerer Ida Aukens påstande om deres ”gode” samarbejde, må det jo være et udtryk for, at hun taler sandt.

Hvis Ida Auken taler sandt, ser jeg frem til en passende forklaring og konsekvens af L&Fs handling.

Scroll to Top