Tag med på bustur i Vendsyssel fredag

Faglig direktør Jørgen Evald Jensen fortæller om naturprojekt, når Bæredygtigt Landbrug arrangerer udflugt fra Naturmødet

jørgen-evald-jensen-nærbillede-grøn-baggrund-1000-px

Bæredygtigt Landbrug er som bekendt med, når Friluftsrådet og Hjørring Kommune arrangerer natur-folkemøde i Hirtshals fra torsdag til og med på lørdag.
Torsdag kl. 14 kan du opleve vores formand Flemming Fuglede tale ved åbningen, og kl. 17 samme dag holder Michael Bundgaard foredrag i vores stand ved Sydvestkajen om det at kombinere effektivt landbrug med naturhensyn.

Fredag kl. 11 er Flemming Fuglede på LIFE-scenen i debat med biolog Morten DD og Enhedslistens Maria Reumert Gjerding om “Naturen – det billige skidt”. I øvrigt under kyndig ledelse af ingen ringere end Anders Lund Madsen.

Og så… Fredag fra 14 til 17 arrangerer vi bustur fra standen. Vær der præcis kl. 14, der er plads til 52, og det er først-til-mølle: Vores faglige direktør Jørgen Evald Jensen guider os rundt i Nørreådalen ved Brønderslev, hvor biodiversiteten trives takket være et naturprojekt.

Her fortæller Jørgen Evald mere om Nørreådalen:

Please accept statistikker, markedsføring cookies to watch this video.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top