Sommermøder på vej i både øst og vest

Bæredygtigt Landbrug inviterer til faglig debat og nogle gode timers samvær hos Rokkedahl Landbrug og på Vallø Gods

rokkedahl-nyt-foto

Landbrugets udfordringer er til debat, når Bæredygtigt Landbrug inviterer til sommermøder i både Øst- og Vestdanmark.
Tirsdag den 14. juni er mødestedet Rokkedahl Landbrug A/S, Nymøllevej 126 b ved Nibe. Onsdag den 15. juni inviterer BL indenfor på Vallø Gods, Slotsgade 4, 4600 Køge.

Håber på input udefra
”Vi håber, at rigtig mange af vore medlemmer – men også en masse andre interesserede – møder op for at høre nyt om vores forenings arbejde for at styrke rammevilkårene for dansk landbrug. Det bliver ikke bare enetaler fra vores folk, vi vil rigtig gerne have input udefra”, siger direktør i Bæredygtigt Landbrug, Hans Aarestrup.
Sommermødet hos Rokkedahl Landbrug A/S om tirsdagen begynder kl. 19, hvor BL’s formand Flemming Fuglede Jørgensen først byder velkommen, hvorefter der er introduktion til den lokale virksomhed ved Mark Rokkedahl.
Senere kommer BL’s advokat Hans Sønderby Christensen med et indlæg, og det samme gør faglig direktør Jørgen Evald Jensen. Efter en pause med forfriskning er det direktør Hans Aarestrup og igen formand Flemming Fuglede, som taler – inden der lægges op til debat.
Vil man være sikker på at kunne sidde ned under arrangementet, skal man huske selv at medbringe en stol.

Rundvisning på Vallø Gods
Dagen derpå bydes der velkommen på Vallø Gods kl. 17.
Her er der velkomst og information vedr. Vallø Stift ved stiftsforvalter Søren Boas og inspektør Mogens Worre-Jensen. Kørsel sker i egne biler, og i forbindelse med rundvisning i parken er der mulighed for at nyde medbragt mad.
Fra kl. 19 byder kurator Christian Castenskiold velkommen, hvorefter der – i lighed med Rokkedahl-arrangementet – er indlæg ved formand Flemming Fuglede, advokat Hans Sønderby Christensen, faglig direktør Jørgen Evald Jensen samt direktør Hans Aarestrup. Her er der naturligvis også både pause med forfriskning samt efterfølgende debat på programmet.

Husk det varme tøj til det kolde maskinhus
Arrangørerne gør opmærksom på, at det er en god idé at huske varmt tøj til Vallø-arrangementet, da mødet holdes i maskinhuset på hovedgården. Parkering sker netop på Vallø Hovedgård.
Tilmelding til begge sommermøder kan ske via dette link og skal ske senest den 10. juni:

Tilmelding til sommermøder

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top