Minister på besøg i Agerskov på mandag

BL-direktør opfordrer medlemmer til at møde op og tage dialogen med Esben Lunde Larsen

Uddannelses- og forskningsminister Esben Lunde Larsen fotograferet den 6. juli 2015.

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V) fortæller om regeringens indsats for landbrugets overlevelse, når han på mandag den 29. august gæster Agerskov Kro i Sønderjylland. Her er bl.a. Agerskovgruppen og lokale landboforeninger vært for mødet, der har fået titlen ”Din fremtid som landmand”.

”Ministeren skal have ros for at tage sig tid til at møde op og snakke med os, ligesom han skal have ros for, hvad regeringen allerede har gjort for landbruget”, siger Thorkild Fink fra Agerskovgruppen.

”Men han skal naturligvis også have et indblik i, hvad der resterer af yderligere nødvendige tiltag for at komme de uretfærdige rammevilkår til livs. Landbrugspakken var et skridt i den rigtige retning, men det er stadig svære tider for den danske landmand”, som Thorkild Fink formulerer det.

Hør mere om vandområdeplanerne

Mødet på mandag finder sted fra kl. 18 og forventes af slutte ved 22-tiden. Christian Lund fra Sønderjysk Landboforening, Helge Lorenzen fra Landbosyd og Jens Peter Aggesen fra Agerskovgruppen er blandt oplægsholderne – og det samme er Thomas Bruun Jessen fra Naturstyrelsen, der vil give forsamlingen et overblik over vandområdeplanerne.

Tak – men der skal mere til

Bæredygtigt Landbrugs direktør Hans Aarestrup opfordrer BL’s medlemmer til at møde op og tage dialogen med Esben Lunde Larsen:

”Ministeren og regeringen fortjener vores opbakning til de initiativer, der allerede er taget. Men det er også vigtigt, at Esben Lunde Larsen får det indtryk, at der skal meget mere til”, siger Hans Aarestrup.

Tilmelding til mødet på mandag skal ske senest på fredag kl. 12. Det koster 200 kr. at deltage i arrangementet – og for dét beløb får man også pølsebord og drikkevarer.

Tilmelding kan ske her:

http://www.slf.dk/Kalender?CalendarEventID=1237&m=Calendar 

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top