BL-direktør fylder 50 år

Husk receptionen i domicilet lidt udenfor Fredericia torsdag den 15. september kl. 14.30-17

hans3

Direktør i Bæredygtigt Landbrug, Hans Aarestrup, Gisselbakken 1 i Skærbæk ved Fredericia, fylder 50 år torsdag den 15. september.

Hans Aarestrup er født i Middelfart og opvokset på en gård i Vejlby på Nordvestfyn. Han blev uddannet agronom i såvel København som Berlin og arbejdede efterfølgende for svinerådgivninger i Holstebro og Aalborg, indtil han i 16 år bestred posten som direktør for Landsforeningen af Danske Svineproducenter.

Siden februar i år har han været direktør for interesseorganisationen Landsforeningen for Bæredygtigt Landbrug, hvor han sammen med de øvrige medarbejdere og bestyrelsen dagligt kæmper for at skaffe danske landbrugsfamilier bedre rammevilkår.

”Jeg trives virkelig godt i interesseorganisationer, fordi man altid er omgivet af vildt engagerede mennesker”, fortæller Hans Aarestrup.

Direktøren bruger en stor del af sin fritid på det lokale spejderarbejde i Skærbæk. Her bor han sammen med hustruen Birthe, som er kirke- og kulturmedarbejder ved Christianskirken i Fredericia, samt parrets fire børn Johanne, Karl Emil, Niels Christian og Alfred.

Fødselsdagen fejres med en reception torsdag den 15. september kl. 14.30-17. Her benytter Bæredygtigt Landbrug lejligheden til også at vise sit nye domicil på Gl. Tårupvej 48 i Tårup lidt udenfor Fredericia frem for interesserede.

Tilmelding til receptionen kan ske her:

Tilmelding til reception 15.9.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top