Kampen for dansk landbrug i centrum

Landsforeningen for Bæredygtigt Landbrug står klar på NutriFair 2017. Her kan du få en god dialog om landbruget med bestyrelsen, komme til foreningens stormøde og høre direktøren på messens Speakers Corner

cover

“Når fremtiden betyder noget!”

En kaffe-cykel med det hele, gule påskeliljer og farverige bannere med budskaber som ovenstående blandes med lystig snak på Bæredygtigt Landbrugs messestand på dette års NutriFair i Fredericia.

”Vi er her for at være synlige og for at snakke med vores medlemmer,” lyder det fra formand for Bæredygtigt Landbrug, Flemming Fuglede.

Men foreningen er også på messen med budskabet om, at dansk landbrug skal have bedre rammevilkår. ”NEJ til urimelige rammevilkår i Danmark!” er netop sloganet for foreningens messedeltagelse.

En af de besøgende på messen er hurtigt faldet i snak i med næstformand, Peter Rosendal. Til BL’s udsendte siger han om sit besøg på standen:

”Jeg er lige rundt og kigge. BL er en god forening, og uden den var vi ikke kommet længere i landbruget,” fortæller Kristian Kappel, som også er medlem af foreningen.

Kom til stormøde og hør direktøren på Speakers Corner

Kampen for bedre rammevilkår til danske landmænd kan du på BL’s stormøde blive endnu klogere på, når foreningen inviterer til debat om emnet på messen i morgen, torsdag d. 19. januar kl. 13.00. Her kan du opleve de danske landmænd Frans W. Langkilde og Henning Schroll fortælle om kvælfstofreguleringen i henholdsvis Sverige og Tyskland.

Samtidig vil folketingsmedlem H.C. Schmidt (V) tale ud fra emnet, om danske landmænd overhovedet fortsat skal producere fødevarer. Et stormøde og tre oplægsholdere, du ikke må gå glip af, hvis du forsat ønsker erhvervet det godt. Vi giver gratis sandwich og øl og vand til de fremmødte. 

Samme torsdag taler BL’s direktør Hans Aarestrup også i messehallens Speakers Corner om de aktuelle slag, vi dagligt tager for dansk landbrug. Og det er mange. Så er du nysgerrig på foreningens arbejde, så kom frisk til arrangementet på messen kl. 10.00.

Hvis du ikke kan finde os, går vi løbende rundt og deler foldere ud. Her er foreningens faglige rådgiver, Stig Sandholt Andersen, i aktion. 

Under hele NutriFair kan du på messestand nr. A-1260 møde repræsentanter fra bestyrelsen samt personalet fra BL’s kontor i Fredericia. Der er frisk kaffe på kanden fra vores kaffe-cykel, og derudover kan du også deltage i en konkurrence om en Ipad.

Bæredygtigt Landbrug er på messen begge dage – onsdag den 18. og torsdag den 19. januar – fra 9-17. Så kom endelig forbi til en snak om kampen for dansk landbrug, det nytter. 

Af Ditte Birkebæk, dib@baeredygtigtlandbrug.dk

 

Scroll to Top