Husk tilmelding til generalforsamlingen i næste uge

Bæredygtigt Landbrug har spændende oplægsholdere på besøg, når foreningen holder generalforsamling i Horsens på onsdag

overbliksbillede-generalforsamling-2016

Bæredygtigt Landbrug holder sin årlige generalforsamling på onsdag den 1. marts.

Foreningens direktør Hans Aarestrup håber, at rigtig mange af de cirka 4.000 medlemmer har lyst til at deltage i og derfor også tilmelder sig mødet på Bygholm Landbrugsskole ved Horsens:

Mærk foreningens puls

”Det er her, medlemmerne kan komme og høre om, hvad vi beskæftiger os med. Det er her, man kan få indflydelse på politikken og personvalget – og i det hele taget mærke foreningens puls”, siger han.

Alle medarbejdernes arbejdsgivere…

”Generalforsamlingen er ligeledes der, hvor bestyrelsen og de ansatte henter energi. Her kommer alle de mennesker, vi arbejder for hver eneste dag hele året rundt. Vi medarbejdere betragter også mødet i Horsens som det årlige træf med alle vores arbejdsgivere”, tilføjer Hans Aarestrup.

Onsdagens generalforsamling begynder med pølsebord for alle fremmødte fra kl. 13. Derefter har Bæredygtigt Landbrug en række spændende oplæg på programmet:

En journalist og to politikere

Journalist Jeppe Søe og EU-parlamentsmedlem Jørn Dohrmann (DF) taler således for de fremmødte. Det samme gør miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V), som for lang tid siden har givet tilsagn om at deltage personligt.

Tilmelding til Bæredygtigt Landbrugs generalforsamling på onsdag kan ske på tlf. 71 99 33 43 eller via linket her.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top