Bliv klogere på svensk “smart gødskning”, økologi og alternative dyrkningsmetoder

Bæredygtigt Landbrug indbyder til konference på Dalum Landbrugsskole onsdag den 14. juni

samson-gyllevogn

Du er inviteret til konference arrangeret af Bæredygtigt Landbrug. Her kan du høre om, hvorledes landmændene i Skåne har højere høstudbytte end i Danmark med lav udledning af kvælstof til åer og nærfarvande.

På konferencen gennemgås de videnskabelige resultater såvel som erfaringer i praksis. Forskellige dyrkningsformer og ny teknologi vil blive præsenteret.

Konferencen indeholder oplæg om svensk forskning i højt udbytte og N-virkningsgrad ved professorerne Holger Kirchmann og Lars Bergström fra Sveriges Lantbruksuniversitet. Frans W. Langkilde, Ph.D i kemi, vil forklare metoder til lav udledning af kvælstof. Dertil kommer indlæg fra Patriotisk Selskab om den aktuelle tilstand og nyheder i dansk landbrug. Erfaringer med dyrkningsmetoder og teknologiske hjælpemidler vil blive præsenteret af flere danske eksperter. Sponsorer har standere på konferencen.

Konferencen finder sted onsdag 14. juni fra kl. 9:00-17:00 i festsalen på Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, Odense Syd. Efter konferencen er alle velkomne til at deltage i Patriotisk Selskabs markvandring i forsøgsmarkerne på Bramstrup Gods, hvor konsulenter fra Patriotisk Selskab viser rundt.

Konferencen koster 700 kr. per person eksl. moms. Tilmeldingsfrist indtil 9. juni. Du kan tilmelde dig ved at trykke på dette link: https://goo.gl/forms/TR3BhmjMwKCM2sOX2

Invitation og hele dagens program kan du se her.

Scroll to Top