Naturmødet bliver ensidig propaganda for skatteborgernes penge

At miljø-lobbyen forsøger at holde Bæredygtigt Landbrug ude af Naturmødet, kommer ikke bag på Flemming Fuglede. Men det undrer ham, at Hjørring Kommune tillader det...

flemming-fuglede-paa-naturfolkemoede

Af Flemming Fuglede Jørgensen, formand for Bæredygtigt Landbrug, Borupgaard i Løkken

Bæredygtigt Landbrug deltog med en stand og i flere debatter, da Hjørring Kommune og Friluftsrådet sidste år arrangerede det første folkemøde nogensinde med natur som tema.

Vi ville også rigtig gerne have været med i 2017-udgaven af Naturmødet men har i år fundet det nyttesløst at deltage med en stand, da vi ikke er inviteret med i én eneste debat henover de tre dage her midt i maj.

Nogen bryder sig ikke om uenighed…

Lokalpolitikeren Jørgen Bing (SF) og andre turnerer rundt med en fortælling om, at vi jo bare selv kunne have foreslået nogle debatter. Det gjorde vi sandelig også, debatterne blev bare ikke godkendt af arrangørerne i Hjørring Kommune. Derudover har vi – via bl.a. telefonsamtaler og mails – forgæves inviteret os selv til at deltage i andres paneldebatter. Desværre vil bl.a. Danmarks Naturfredningsforening og Økologisk Landsforening tilsyneladende kun diskutere med mennesker, de deler holdninger med.

Det er sådan set fair nok, at miljø-lobbyen forsøger at holde os ude af Naturmødet. Selv om jeg ikke helt forstår hensigten – en debat er vel bedre, hvis meninger brydes? Og hvor seriøst er det at diskutere natur, uden at arealernes lodsejere spørges til råds?

Kommunen betaler for denne indoktrinering

Det mest horrible er imidlertid, at arrangøren – Hjørring Kommune – tillader en så åbenlys skatteyderbetalt indoktrinering og propaganda vendt mod det moderne, videnbaserede landbrug. Kommunen burde have været en garant for alsidighed i programmet og i de holdninger, der luftes på Naturmødet.

Scroll to Top