Jørgen Evald: Derfor bør vandplanerne på pause nu!

Se videoen med BL's faglige direktør, da han på Agerskov Kro fortæller om konsekvenserne af den målrettede regulering 2019-2021

jørgen-evald-jensen-torso-grøn-baggrund-1000-px

Bæredygtigt Landbrugs stævning mod staten for vandområdeplanerne har ifølge BL’s faglige direktør Jørgen Evald Jensen fået mere ammunition som følge af den internationale forskergruppes evaluering og kritik af den danske måde at gøre tingene på.

Det fortalte Jørgen Evald, da Agerskovgruppen tirsdag eftermiddag arrangerede debatmøde på Agerskov Kro.

“Vi mangler målingerne i forhold til det målrettede, ellers giver det ingen mening. Fundamenterne for det her er slet ikke i orden. Det halter simpelthen med den almindelige sunde fornuft. Derfor bør vandplanerne på pause nu!”, lød det fra Jørgen Evald. 

Du kan se og høre den faglige direktørs oplæg HER.

Klippet begynder med BL’s formand Flemming Fuglede Jørgensen, der forsvarer sig mod Esben Lunde Larsens beskyldninger om, at Flemming Fuglede skulle have modarbejdet landbrugets interesser i Promilleafgiftsfonden – herefter følger Evalds foredrag. 

Af Jens Sillesen, jsi@baeredygtigtlandbrug.dk, og Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top