BL-medlem husker traktor-demonstration med stor stolthed

Husker du også, da 400 landmænd i 2011 indtog Christiansborg Slotsplads? Hør fynsk landmand fortælle om dagen

jeppe-bang-jensen-i-traktor-2

Landmænd i Bæredygtigt Landbrug er ikke bange for at stå ved deres meninger og vise dem offentligt.

Det har man bl.a. kunnet se ved to traktor-demonstrationer. Den første og mest bemærkelsesværdige var i 2011, hvor over 400 landmænd deltog på Christiansborg Slotsplads. Jeppe Bang Jensen var en af deltagerne. Han ser tilbage på sin tur fra Østfyn til København med stolthed.

Se videoen, hvor den østfynske landmand beretter om traktor-demonstrationen, HER.

Jeppe Bang Jensen har tidligere – i en artikel her på Bæredygtigt Landbrugs hjemmeside – kritiseret, at følelser har afløst fakta som grobund for landbrugspolitik i Danmark, ligesom han beklagede sig over det kontrolsamfund, danske landmænd er underlagt. Dét interview kan du læse HER.

Af Jens Sillesen, jsi@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top