Glyphosat – tag den med ro!

Allan Holm Nielsen kommenterer Gylle-Kjelds postulater om nedbrydningsprodukter i vacciner

testtubes

Af Allan Holm Nielsen, cand.hort., Ph.D., Grævlingevænget 163, Nyborg

Kjeld Hansen (økologisk gårdejer og journalist) driver til daglig online-magasinet gylle.dk, hvor han spreder diverse mere eller mindre veldokumenterede påstande, med det tilsyneladende formål at skade dansk moderne landbrug mest muligt.

Han er ivrig økologi-fortaler og tilsyneladende imod alle former for pesticider.

I avisen forleden fyrer han en skræmmekampagne omkring tilstedeværelsen af glyphosat (eller dettes nedbrydningsprodukter) i vacciner af.

Moms Across America rapporterer, som Kjeld Hansen skriver, godt nok om fundene, men han glemmer som sædvanlig at sætte tingene i perspektiv. For der er typisk tale om fund i størrelsesordenen 0,1 til 0,3 µ g/ L (ppb). Altså mængder, der reelt kunne stamme fra det vand, vaccinen er lavet af, og som ligger laaaaangt under grænseværdien for, hvad der er farligt for mennesker.

Dermed forstår man også fint, at de omtalte organisationer tager anklagerne med ro.

Det bør læserne også gøre.

(Indlægget har også været bragt i avisen Danmark – fællestillægget for dagbladene i mediekoncernen Jysk Fynske Medier A/S. Allan Holm Nielsen har sagt god for, at teksten ligeledes bringes på BL’s hjemmeside).

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.