Se videoen: Kan man implementere et direktiv med kikkerten for det blinde øje?

BL's advokat Hans Sønderby Christensen gav på Bygholm-konferencen en status på den store vandplanssag

soenderby

Bæredygtigt Landbrugs advokat Hans Sønderby Christensen – som fører den store vandplanssag ved Vestre Landsret her sidst på måneden – benyttede lejligheden på Bygholm-konferencen i mandags til at takke for det store pres fra landmændene, der førte til, at Landbrug & Fødevarer er blevet biintervenienter i den store retssag om vandområdeplanerne.

Hans Sønderby opremsede diverse implementeringsfejl i forbindelse med planerne og understregede endnu engang, at EU skal vinde sagen for et nu samlet dansk landbrug. Ræsonnementet skyldes ikke mindst det danske retsvæsens normale tilbageholdenhed i forhold til at kritisere myndigheds-funktionen og -betjeningen.

”De nationale vandplaner skal skydes ned på baggrund af svar fra EU. Det, der skal til, er medhold fra fem dommere i Luxembourg. Det her handler om, hvorvidt man kan implementere et direktiv med kikkerten for det blinde øje. Vi gør alt, hvad vi kan, for at komme hurtigst, lettest og billigst frem til målet”, konkluderede advokaten på mandagens konference.

Du kan se videoklippet med Hans Sønderby her:

Please accept statistikker, markedsføring cookies to watch this video.

Af Anders Lei, journalist@baeredygtigtlandbrug.dk, og Jens Sillesen, jsi@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.