S vender i porten om neonikotinoider

Før valget kritiserede Socialdemokratiet stærkt den hidtidige linje med dispensation til brugen af pesticidet neonikotinoider til brug ved f.eks. roefrø, i praksis ved bejdsning og ikke sprøjtning

erling-bonnesen

Nu efter valget svarer S i seneste svar fra den nye miljøminister, at de reelt vil videreføre den hidtidige linje med en stram dispensationspraksis, således at man f.eks. fortsat kan bruge midlet til bejdsning af roefrø.

S har nu vist, at det var rent hykleri, da de var i opposition.

Jeg er tilfreds med, at Socialdemokratiet er vendt rundt på en tallerken midt i porten, og det nu ser ud til, at de vil videreføre den hidtidige linje, der er fagligt forsvarlig med ok fra vore faglige eksperter og baseret på saglige argumenter, med klar melding om, at når midlet anvendes til f.eks. bejdsning, så skader det ikke bierne.

MF Erling Bonnesen (V)

Miljø- og Fødevareordfører

Scroll to Top