Landmand finder sig ikke i mediernes usandheder

”Vi er trætte af mediernes og befolkningens markante meninger omkring ting, de i bund og grund dybest set slet ikke ved noget om”, lyder det fra Pia Andersen

mark1000x400

At høre mediernes usandheder om landmænd og landbrug er en tilbagevendende mavepuster for Pia Andersen og hendes mand Gert. Det fortæller førstnævnte til foreningen Verdens Bedste Fødevarers hjemmeside.

”Vi er trætte af mediernes og befolkningens markante meninger omkring ting, de i bund og grund dybest set slet ikke ved noget om. Vi har natur, jord og sågar vandhuller – frøer, lærker, svaler, rovfugle, og jeg kunne blive ved. De er her. I modsætning til, hvad der skrives om i medierne”, fortæller Langeland-landmanden – som via både billeder og videoer beviser, at hendes egne dyr har det godt.

Du kan læse mere HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top