Lars Tvede: Uklogt at sætte væksten i stå for at redde klimaet

Teknologien vil igen redde verden, lyder det fra iværksætteren, som også har holdt oplæg på Bæredygtigt Landbrugs generalforsamling

tvede-1

Det er uklogt at sætte væksten i stå for at redde klimaet. Kraftværker med thorium kan skaffe os CO2-fri energi til en milliard år, skriver iværksætter Lars Tvede i en aktuel bog om supertrends. Det fremgår af hjemmesiden www.indblik.net.

Lars Tvede er kendt som iværksætter og forfatter. Med bopæl i Schweiz har han stiftet og drevet en række virksomheder, især inden for kommunikation og finansvæsen, og er derigennem blevet en velhavende mand.

Nu har han skrevet en ny bog, ”Super Trends – 50 ting, du bør vide om fremtiden”, og den lancerede han tirsdag den 17. september på et møde hos den borgerlig-liberale tænketank Cepos.

Hjemmesiden Indblik.net sætter dagligt fokus på blandt andet det offentliges anvendelse af skatteborgernes penge, den enkelte borgers frihed i forhold til stat og kommune, årsagen til klimaforandringerne, det private erhvervsliv som selve grundlaget for velfærdsstaten – samt på målinger/følelser i relation til regulering af landbruget.

Du kan læse mere om Lars Tvedes klima-betragtninger HER.

Lars Tvede holdt tidligere i år et oplæg om selvstændighedskultur, da Bæredygtigt Landbrug holdt sin generalforsamling på Bygholm Landbrugsskole – det kan du læse og se mere om HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top