”Styrelsen burde æde den her som deres egen fejl!”

Formanden for mælkeproducenterne kritiserer myndighedernes håndtering af mulige svindelsager

dommerhammer

Landbrugsstyrelsen har som bekendt politianmeldt 38 sager på grund af mistanke om svig i forbindelse med støtteansøgninger.

De efterfølgende manglende udmeldinger fra Landbrugsstyrelsen får nu formanden for Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter, Kjartan Poulsen, til at reagere. Han slår i Effektivt Landbrug fast, at hvis nogen har snydt, må de naturligvis stå til ansvar for det. Han er dog bekymret for, at landmænd, som ikke bevidst har snydt, risikerer at blive straffet på grund af fejl under ansøgningsprocessen.

”Det må simpelthen være statens opgave at klare den sag, hvis vi har at gøre med folk, som har handlet i god tro. I den her sag har det åbenbart været meget svært for Landbrugsstyrelsen at gennemskue, om man har taget fejl eller ej, og når det er tilfældet, mener jeg, at styrelsen burde æde den her som deres egen fejl”, siger Kjartan Poulsen.

Du kan læse hele artiklen i Effektivt Landbrug via linket HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top