Den hollandske befolkning bakker op om deres landmænd

Hr. og fru Holland ved igen noget om livet på landet – fortæller hollandsk mælkeproducent med base i Danmark

mejetærsker-ford-mølle-hvede

Tusindvis af hollandske landmænd har som bekendt stået bag traktor-demonstrationer her først på måneden – og det tilsyneladende med det resultat, at den hollandske befolkning bakker op om landbrugserhvervet.

”Aktionen har ført til, at hollænderne er blevet bombarderet med gode artikler og fjernsynsindslag, hvor bønder, deres medarbejdende ægtefæller og næste generation har forklaret, hvad presset og den nedladende debat betyder for dem”, fortæller Ingrid van den Hengel – som er hollænder men driver mælkeproduktion i Sønderjylland – til hjemmesiden Verdens Bedste Fødevarer.

”Derfor ved hr. og fru Holland nu igen noget om livet på landet. Og det fantastiske er, at der er opbakning til landmændene. En befolkningsundersøgelse viser, at 90 procent af hollænderne mener, at vi kan være stolte af vores landmænd, og de burde beskyttes bedre,” tilføjer hun.

Du kan læse hele indlægget på Verdens Bedste Fødevarers hjemmeside via linket HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top