Det handler ikke om ytringsfrihed

Forskere skal kunne dokumentere deres udsagn, især når de modsiger officielle rapporter - forklarer Bæredygtigt Landbrugs formand om stævningen af professor Stiig Markager

flemming-fuglede-joergensen-1

Af Flemming Fuglede Jørgensen, formand for Landsforeningen Bæredygtigt Landbrug, Borupgård, Løkken

Dagbladet Information bliver ved med at nævne ordet ytringsfrihed i forbindelse med Bæredygtigt Landbrugs stævning af professor Stiig Markager – senest ved et indlæg ved København-professoren Jens Borum.

Bæredygtigt Landbrug ønsker ikke at knægte nogens ytringsfrihed.

Men det er væsentligt, at forskere kan dokumentere deres udsagn – især når de modsiger officielle rapporter. Vi har bedt både Aarhus Universitet og professor Stiig Markager om at dokumentere professorens påstande – hvis de ikke gør det, ender Markager i retten. Så enkelt er det. Sagen har intet med ytringsfrihed at gøre.

(Indlægget har også været bragt i dagbladet Information).

Scroll to Top