BL-direktør til politikere og myndigheder: Boykot Greenpeace!

BL-medlem på Midtsjælland fik tidligere på dagen invaderet sit hjem og arbejdsplads af aktivister fra den såkaldte miljøorganisation

grisestald

Bæredygtigt Landbrugs direktør Hans Aarestrup opfordrer både politikere og offentlige myndigheder til at sortstemple den såkaldte miljøorganisation Greenpeace.

Det sker, efter at Greenpeace-aktivister i dag, tirsdag, er trængt ulovligt ind på privat grund på en af ejendommene i familievirksomheden Kjær Knudsen på Midtsjælland og har ophængt bannere på siloerne, der agiterer mod svineproduktion i Danmark. Kjær Knudsen er medlem hos Bæredygtigt Landbrug.

Ingen respekt for den private ejendomsret

“Det er tankevækkende, hvis lokal- og lands- samt Europa-politikere plus offentlige instanser også fremadrettet vil invitere eller tage imod repræsentanter for Greenpeace. Ingen ved sine fulde fem kan forhåbentlig være tilhænger af sådanne militære metoder fra en organisation, der ikke bare bryder loven men også har en udtalt disrespekt for den grundlovssikrede, private ejendomsret”, lyder det fra Hans Aarestrup.

“Lad politiet klare deres arbejde!”

Hos Danske Svineproducenter er formand Kim Heiselberg helt på linje med Hans Aarestrup:

”Det er en adfærd, som er fuldstændig uacceptabel, og det skal man som svineproducent naturligvis ikke finde sig i”.

Direktør for Danske Svineproducenter Per Bardrum uddyber:

”Hvis andre svineproducenter bliver udsat for noget lignende, er mit bedste råd, at man straks ringer til politiet, og så må de tage affære. Jeg råder til, at man holder sig langt væk fra demonstrationen og bare lader politiet klare deres arbejde”, råder Per Bardrum.

Takken for at passe sit arbejde

Næstformand i Danske Svineproducenter Jeppe Bloch Nielsen er forarget.

”Det ligner ikke noget. Vi skal ikke finde os i sådan en behandling. Vi passer bare vores arbejde, og det er så åbenbart takken. Det kan naturligvis ikke være meningen”.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Scroll to Top